ALMA antennas on the Chajnantor Plateau, seen from nearby Cerro Toco

This picture of ALMA antennas on the Chajnantor Plateau was taken from the nearby peak of Cerro Toco. 

Të drejtat:

ALMA (ESO/NAOJ/NRAO)/W. Garnier (ALMA)

Rreth fotografisë

Id:eso1137i
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Oct 3, 2011, 11:30 CEST
Publikime të ngjashme:eso1137
Përmasat:3933 x 2357 px

Rreth objektit

Emri:Chajnantor
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:ALMA

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,0 MB
Publikim JPEG
3,8 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
261,3 KB
1280x1024
415,4 KB
1600x1200
588,7 KB
1920x1200
714,0 KB
2048x1536
891,4 KB

 

Shih dhe