Galaktika NGC 253 në konstelacionin e Skulptorit

Kjo hartë tregon vendndodhjen e galaktikës së afërt spirale NGC 253 në konstelacionin e Skulptorit. Kjo hartë tregon shumicën e yjeve që mund të shihen me sy të lirë në kushte të mira, si dhe galaktikën të shënuar me një rreth të kuq. Kjo galaktikë mund të shihet me dylbi si një njollë e zgjatur.

Të drejtat:

ESO, IAU and Sky & Telescope

Rreth fotografisë

Id:eso1152b
Gjuha:sq
Tipi:Hartë
Data e Publikimit:Dhj 15, 2011, 12:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1334, eso1152
Përmasat:3338 x 3354 px

Rreth objektit

Emri:Constellation Chart, NGC 253, Sculptor
Tipi:Unspecified : Sky Phenomenon : Night Sky : Constellation

Formate Fotografish

JPEG i madh
569,4 KB