Rreth fotografisë

Id:eso1205ec
Tipi:Vëzhgim
Data e Publikimit:Jan 19, 2012, 12:00 CET
Përmasat:1280 x 1185 px

Rreth objektit

Emri:Helix Nebula
Tipi:Milky Way : Nebula : Type : Planetary
Constellation:Aquarius
Kategori:Nebulae

Formate Fotografish

JPEG i madh
835,0 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
492,8 KB
1280x1024
835,8 KB
1600x1200
884,6 KB
1920x1200
997,8 KB
2048x1536
1,2 MB

Koordinatat

Position (RA):22 29 38.31
Position (Dec):-20° 49' 28.38"
Field of view:28.04 x 25.96 arcminutes
Orientimi:Veriu është 0.1° djathtas vertikales

 

Shih dhe