Wide-field view of the Rho Ophiuchi star-forming region in visible light

This wide-field view shows the star-forming region Rho Ophiuchi in the constellation of Ophiuchus (The Serpent Bearer), as seen in visible light. This view was created from images forming part of the Digitized Sky Survey 2.

Të drejtat:

ESO/Digitized Sky Survey 2. Acknowledgement: Davide De Martin

Rreth fotografisë

Id:eso1248e
Tipi:Vëzhgim
Data e Publikimit:Nën 30, 2012, 12:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1248
Përmasat:17597 x 19686 px

Rreth objektit

Emri:ISO-Oph 102
Tipi:Milky Way : Star
Distanca:400 vite dritë
Constellation:Scorpius
Kategori:Stars

Formate Fotografish

Publikim JPEG
13,6 MB

Wallpaper

1024x768
375,1 KB
1280x1024
662,6 KB
1600x1200
1021,9 KB
1920x1200
1,2 MB
2048x1536
1,8 MB

Koordinatat

Position (RA):16 30 53.11
Position (Dec):-25° 15' 14.35"
Field of view:295.90 x 331.03 arcminutes
Orientimi:Veriu është 1.4° majtas vertikales

Ngjyra & filtera

BandaTeleskopi
Digitized Sky Survey 2

 

Shih dhe