Duke treguar zonën ku është marrë fotografia e APEX-it në konstelacionin e Orionit

Kjo hartë tregon konstelacionin e famshëm të Orionit (Gjuetari). Harta tregon shumicën e yjeve që shihen me sy të lirë në kushte të mira vëzhgimi, dhe zonën që tregohet me një foto të mahnitshme të marrë me APEX 'Atacama Pathfinder Experiment' që është në përdorim të ESO-s, e cila është shënuar me një rreth të kuq.

Të drejtat:

ESO, IAU and Sky & Telescope

Rreth fotografisë

Id:eso1321b
Gjuha:sq
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Maj 15, 2013, 12:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1321
Përmasat:3338 x 4302 px

Rreth objektit

Tipi:Milky Way : Sky Phenomenon : Night Sky : Constellation

Formate Fotografish

JPEG i madh
902,8 KB
Publikim JPEG
816,0 KB

E zmadhueshme