Një çift resh ndriçuese prej gazi në konstelacionin Dorado

Kjo hartë tregon konstelacionin e jugut Dorado (Peshku shpatë). Këtu janë shënuar shumë nga yjet që mund të shihen në një natë të errët. Pozicionet e zonave yll-formuese NGC 2014 dhe NGC 2020 janë treguar me një rreth të kuq. Këto re ndriçuese mund të shihen të zbehta me një teleskop të vogël.

Të drejtat:

ESO, IAU and Sky & Telescope

Rreth fotografisë

Id:eso1335b
Gjuha:sq
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Gus 7, 2013, 12:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1335
Përmasat:3338 x 3276 px

Rreth objektit

Emri:Dorado Constellation, NGC 2014, NGC 2020
Tipi:Unspecified

Formate Fotografish

JPEG i madh
589,6 KB

E zmadhueshme