A view of the ESO Headquarters Extension

The innovatively styled new office buildings for the ESO Headquarters extension, designed by architects Auer+Weber+Assoziierte, present interesting architectural structures as seen in this photo.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso1350d
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 5, 2013, 11:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1350
Përmasat:5716 x 4016 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified
Kategori:Premises

Formate Fotografish

JPEG i madh
4,9 MB
Publikim JPEG
4,0 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
227,6 KB
1280x1024
353,2 KB
1600x1200
491,3 KB
1920x1200
563,7 KB
2048x1536
775,9 KB

 

Shih dhe