The MUSE instrument during installation at ESO’s Paranal Observatory

This picture shows the MUSE instrument being lifted into the dome of Unit Telescope 4 at ESO’s Paranal Observatory in Chile.

Të drejtat:

ESO/G. Hüdepohl (www.atacamaphoto.com)

Rreth fotografisë

Id:eso1407h
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Mar 5, 2014, 12:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1407
Përmasat:7360 x 4912 px

Rreth objektit

Emri:MUSE
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Instrument
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
6,6 MB
Publikim JPEG
2,3 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
260,9 KB
1280x1024
407,5 KB
1600x1200
564,9 KB
1920x1200
652,0 KB
2048x1536
868,2 KB

 

Shih dhe