Gamma-ray burst buried in dust (artist’s impression)

An artist’s conception of the environment around GRB 020819B based on ALMA observations.

Të drejtat:

NAOJ

Rreth fotografisë

Id:eso1418a
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Qer 11, 2014, 19:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1418
Përmasat:1920 x 1080 px

Rreth objektit

Tipi:Early Universe : Cosmology : Phenomenon : Gamma Ray Burst
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
229,0 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
138,3 KB
1280x1024
198,2 KB
1600x1200
250,8 KB
1920x1200
261,6 KB
2048x1536
352,4 KB

 

Shih dhe