Wide-field view of the sky around the dark nebula LDN 483

This visible-light wide-field image of the region around the dark nebula LDN 483 was created from photographs forming part of the Digitized Sky Survey 2. LDN 483 appears at the centre.

Të drejtat:

ESO and Digitized Sky Survey 2

Rreth fotografisë

Id:eso1501c
Tipi:Vëzhgim
Data e Publikimit:Jan 7, 2015, 12:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1501
Përmasat:10661 x 10682 px

Rreth objektit

Emri:LDN 483
Tipi:Milky Way : Nebula : Appearance : Dark : Molecular Cloud
Constellation:Serpens Cauda
Kategori:Nebulae

Formate Fotografish

JPEG i madh
74,0 MB
Publikim JPEG
11,8 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
482,5 KB
1280x1024
866,5 KB
1600x1200
1,3 MB
1920x1200
1,7 MB
2048x1536
2,4 MB

Koordinatat

Position (RA):18 17 35.39
Position (Dec):-4° 39' 44.97"
Field of view:179.12 x 179.47 arcminutes
Orientimi:Veriu është 0.0° majtas vertikales

Ngjyra & filtera

BandaTeleskopi
Optik
B
Digitized Sky Survey 2
Optik
R
Digitized Sky Survey 2
Infra të kuqe
I
Digitized Sky Survey 2

 

Shih dhe