The E-ELT compared to St Stephen's Cathedral, Vienna, Austria

This artist's impression compares the E-ELT to St Stephen's Cathedral, Vienna, Austria.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso1617i
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Maj 25, 2016, 15:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1617
Përmasat:5389 x 3501 px

Rreth objektit

Emri:Extremely Large Telescope
Tipi:Solar System : Technology : Observatory
Kategori:ELT
Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,5 MB
Publikim JPEG
2,1 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
228,6 KB
1280x1024
361,9 KB
1600x1200
505,9 KB
1920x1200
578,7 KB
2048x1536
789,4 KB

 

Shih dhe