The E-ELT compared to the Atomium, Brussels, Belgium

This artist's impression compares the E-ELT compared to the Atomium, Brussels, Belgium

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso1617j
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Maj 25, 2016, 15:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1617
Përmasat:2969 x 1800 px

Rreth objektit

Emri:Extremely Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:ELT
Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
970,1 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
203,5 KB
1280x1024
308,4 KB
1600x1200
421,7 KB
1920x1200
495,6 KB
2048x1536
641,1 KB

 

Shih dhe