The E-ELT compared to the Round Tower in Copenhagen, Denmark

This artist's impression compares the E-ELT to the Round Tower in Copenhagen, Denmark.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso1617m
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Maj 25, 2016, 15:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1617
Përmasat:5389 x 3501 px

Rreth objektit

Emri:Extremely Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:ELT
Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,2 MB
Publikim JPEG
1,8 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
183,3 KB
1280x1024
283,8 KB
1600x1200
405,5 KB
1920x1200
471,8 KB
2048x1536
648,2 KB

 

Shih dhe