The E-ELT compared to the Sagrada Família in Barcelona, Spain

This artist's impression compares the E-ELT to the Sagrada Família in Barcelona, Spain.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso1617u
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Maj 25, 2016, 15:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1617
Përmasat:5389 x 3501 px

Rreth objektit

Emri:Extremely Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:ELT
Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,7 MB
Publikim JPEG
2,2 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
238,4 KB
1280x1024
381,2 KB
1600x1200
537,6 KB
1920x1200
613,0 KB
2048x1536
851,2 KB

 

Shih dhe