The E-ELT compared to the VLT

This artist's impression compares the E-ELT (right) with the VLT and other telescopes at ESO's nearby Paranal Observatory in Chile.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso1617y
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Maj 25, 2016, 15:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1617
Përmasat:5000 x 2554 px

Rreth objektit

Emri:Extremely Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:ELT
Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
835,0 KB
Publikim JPEG
563,3 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
90,9 KB
1280x1024
134,7 KB
1600x1200
181,0 KB
1920x1200
208,3 KB
2048x1536
275,6 KB

 

Shih dhe