Colour composite image of a portion of the Subaru XMM-Newton Deep Survey Field

Right panel: The red galaxy at the center of the image is the very distant galaxy, SXDF-NB1006-2. Left panels: Close-ups of the distant galaxy.

Të drejtat:

NAOJ

Rreth fotografisë

Id:eso1620b
Tipi:Ngjitje
Data e Publikimit:Qer 16, 2016, 20:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1620
Përmasat:1171 x 783 px

Rreth objektit

Emri:SXDF-NB1006-2
Tipi:Early Universe : Galaxy
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
379,0 KB

 

Shih dhe