Colour composite image of distant galaxy SXDF-NB1006-2

Light from ionised oxygen detected by ALMA is shown in green. Light from ionised hydrogen detected by the Subaru Telescope and ultraviolet light detected by the UK Infrared Telescope (UKIRT) are shown in blue and red, respectively.

Të drejtat:

ALMA (ESO/NAOJ/NRAO), NAOJ

Rreth fotografisë

Id:eso1620c
Tipi:Vëzhgim
Data e Publikimit:Qer 16, 2016, 20:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1620
Përmasat:514 x 421 px

Rreth objektit

Tipi:Early Universe : Galaxy
Constellation:Cetus
Kategori:Galaxies

Formate Fotografish

JPEG i madh
38,7 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
72,9 KB
1280x1024
95,0 KB
1600x1200
124,6 KB
1920x1200
151,2 KB
2048x1536
170,7 KB

Koordinatat

Position (RA):2 18 56.54
Position (Dec):-5° 19' 58.92"
Field of view:0.06 x 0.05 arcminutes
Orientimi:Veriu është -0.0° majtas vertikales

Ngjyra & filtera

BandaGjatësi valeTeleskopi
Infra të kuqe
z′
1.006 μmSubaru Telescope
Suprime-Cam
Milimetër
OIII
88 μmAtacama Large Millimeter/submillimeter Array
Infra të kuqe
J
1.2556 μmUKIRT
WFCAM

 

Shih dhe