Press Conference at ESO HQ

On 24 August 2016 at 13:00 CEST, ESO hosted a press conference at its Headquarters in Garching, near Munich, Germany.

Të drejtat:

ESO/M. Zamani

Rreth fotografisë

Id:eso1629n
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Gus 24, 2016, 19:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1629
Përmasat:5094 x 3213 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : People
Kategori:People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,4 MB
Publikim JPEG
2,2 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
277,5 KB
1280x1024
408,0 KB
1600x1200
555,6 KB
1920x1200
648,4 KB
2048x1536
840,5 KB

 

Shih dhe