Comparison of domes for future large telescopes

This graphic compares the dome of the Extremely Large Telescope with those of other major ground-based telescope facilities that are currently under construction.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso1716f
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Maj 26, 2017, 23:30 CEST
Publikime të ngjashme:eso1716
Njoftime të ngjashme:ann200xx-dome
Përmasat:6185 x 2172 px

Rreth objektit

Emri:Extremely Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:ELT
Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,2 MB
Publikim JPEG
586,6 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
148,3 KB
1280x1024
212,0 KB
1600x1200
276,8 KB
1920x1200
311,5 KB
2048x1536
364,6 KB

 

Shih dhe