The powerful lasers of the AOF

The four 22-watt laser beams make sodium atoms in the atmosphere glow, creating spots of light on the sky that mimic stars.

Të drejtat:

Roland Bacon

Rreth fotografisë

Id:eso1724g
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Gus 2, 2017, 12:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1724
Përmasat:5184 x 3456 px

Rreth objektit

Emri:Adaptive Optics Facility, Laser Guide Star
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Instrument
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,9 MB
Publikim JPEG
2,3 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
200,6 KB
1280x1024
311,4 KB
1600x1200
437,8 KB
1920x1200
510,9 KB
2048x1536
710,9 KB

 

Shih dhe