Paths of all total solar eclipses in the period 2019–2040

This map of the world shows the paths of all total solar eclipses during the period 2019–2040, including the 2 July 2019 eclipse that passes over ESO’s La Silla Observatory in Chile.

Të drejtat:

T. Matsopulos/NASA

Rreth fotografisë

Id:eso1822d
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Kor 4, 2018, 16:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1822
Përmasat:5000 x 2500 px

Rreth objektit

Emri:Eclipse
Tipi:Solar System : Sky Phenomenon : Eclipse : Solar : Total
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,0 MB
Publikim JPEG
2,1 MB

 

Shih dhe