Digitized Sky Survey image around the galaxy NGC 5018 in the constellation of Virgo

This image is a colour composite made from exposures from the Digitized Sky Survey 2 (DSS2).

Të drejtat:

ESO/Digitized Sky Survey 2. Acknowledgment: Davide De Martin

Rreth fotografisë

Id:eso1827e
Tipi:Vëzhgim
Data e Publikimit:Gus 8, 2018, 12:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1827
Përmasat:5875 x 5898 px

Rreth objektit

Emri:NGC 5018
Tipi:Early Universe : Galaxy : Type : Elliptical
Constellation:Virgo
Kategori:Galaxies

Formate Fotografish

JPEG i madh
10,6 MB
Publikim JPEG
5,1 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
316,9 KB
1280x1024
508,8 KB
1600x1200
730,6 KB
1920x1200
866,4 KB
2048x1536
1,2 MB

Koordinatat

Position (RA):13 13 1.18
Position (Dec):-19° 31' 6.10"
Field of view:98.78 x 99.16 arcminutes
Orientimi:Veriu është 0.4° djathtas vertikales

Ngjyra & filtera

BandaGjatësi valeTeleskopi
Optik
B
467 nmDigitized Sky Survey 2
Optik
R
660 nmDigitized Sky Survey 2
Optik
i
797 nmDigitized Sky Survey 2

 

Shih dhe