Sunset over SPECULOOS

The Atacama desert, lit up with the golden light of the setting Sun, hosts the SPECULOOS Southern Observatory.

Të drejtat:

Rreth fotografisë

Id:eso1839g
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 5, 2018, 12:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1839
Përmasat:5447 x 3631 px

Rreth objektit

Emri:SPECULOOS
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,6 MB
Publikim JPEG
1,9 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
177,1 KB
1280x1024
275,8 KB
1600x1200
389,3 KB
1920x1200
462,1 KB
2048x1536
617,2 KB

 

Shih dhe