Deep in the Atacama

The Cherenkov Telescope Array will have its southern hemisphere site at ESO's Paranal Observatory in the Atamaca Desert.

Të drejtat:

ESO/P. Horálek

Rreth fotografisë

Id:eso1841ag
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 20, 2018, 12:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1841
Përmasat:5384 x 3463 px

Rreth objektit

Emri:Cherenkov Telescope Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
5,3 MB
Publikim JPEG
3,2 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
323,2 KB
1280x1024
539,7 KB
1600x1200
776,3 KB
1920x1200
897,9 KB
2048x1536
1,2 MB

 

Shih dhe