Stone pile markers

Signs of progress toward construction are beginning to pop up around CTA’s southern hemisphere site at ESO's Paranal Observatory in Chile. Piles of stones serve as makeshift markers for the future homes of CTA telescopes.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso1841o
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 20, 2018, 12:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1841
Përmasat:3333 x 2500 px

Rreth objektit

Emri:Paranal
Tipi:Unspecified
Kategori:Chile

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,3 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
326,0 KB
1280x1024
530,2 KB
1600x1200
752,4 KB
1920x1200
868,6 KB
2048x1536
1,1 MB

 

Shih dhe