Cherenkov light

CTA won't be detecting gamma rays directly. It will pick up Cherenkov light, the blue flash of light resulting from gamma rays interacting with the Earth's atmosphere.

Të drejtat:

CTAO/ESO

Rreth fotografisë

Id:eso1841x
Tipi:Ngjitje
Data e Publikimit:Dhj 20, 2018, 12:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1841
Përmasat:1954 x 1417 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : Cosmology
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
715,0 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
262,1 KB
1280x1024
404,6 KB
1600x1200
553,1 KB
1920x1200
660,6 KB
2048x1536
765,5 KB

 

Shih dhe