CTA's future home

The Cherenkov Telescope Array will have its southern hemisphere site at ESO's Paranal Observatory in the Atamaca Desert.

Të drejtat:

ESO/P. Horálek

Rreth fotografisë

Id:eso1841z
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 20, 2018, 12:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1841
Përmasat:5472 x 3648 px

Rreth objektit

Emri:Cherenkov Telescope Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
4,6 MB
Publikim JPEG
2,5 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
245,1 KB
1280x1024
388,7 KB
1600x1200
552,3 KB
1920x1200
667,0 KB
2048x1536
875,3 KB

 

Shih dhe