Artist’s Impression of a Black Hole Environment

This artist’s impression depicts the surroundings of a black hole, showing an accretion disc of superheated plasma and a relativistic jet.

Të drejtat:

Nicolle R. Fuller/NSF

Rreth fotografisë

Id:eso1907m
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Pri 10, 2019, 15:07 CEST
Publikime të ngjashme:eso1907
Përmasat:1920 x 1080 px

Rreth objektit


Formate Fotografish

JPEG i madh
349,1 KB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
199,7 KB
1280x1024
294,4 KB
1600x1200
361,1 KB
1920x1200
391,2 KB
2048x1536
509,5 KB

 

Shih dhe