Key Concepts in Interferometry

This poster from the NRAO explains some of the key concepts in interferometry, the breakthrough that made the Event Horizon Telescope observations of M87’s black hole possible.

Të drejtat:

NRAO/AUI/NSF; S. Dagnello

Rreth fotografisë

Id:eso1907o
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Pri 10, 2019, 15:07 CEST
Publikime të ngjashme:eso1907
Përmasat:2464 x 3499 px

Rreth objektit

Emri:Messier 87
Tipi:Local Universe : Galaxy : Component : Central Black Hole
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,5 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
271,0 KB
1280x1024
380,1 KB
1600x1200
478,8 KB
1920x1200
483,2 KB
2048x1536
650,8 KB

 

Shih dhe