Locations of the EHT Telescopes

This diagram shows the location of the telescopes used in the 2017 EHT observations of M87.

Të drejtat:

NRAO

Rreth fotografisë

Id:eso1907p
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Pri 10, 2019, 15:07 CEST
Publikime të ngjashme:eso1907
Përmasat:6600 x 5100 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,2 MB
Publikim JPEG
1,6 MB

 

Shih dhe