Highlights of the Large Magellanic Cloud

These cutouts highlight some of the most spectacular regions in the Large Magellanic Cloud, which is one of our closest galactic neighbours. The image was taken with the VISTA telescope at ESO's Paranal Observatory.

Të drejtat:

ESO/VMC Survey

Rreth fotografisë

Id:eso1914b
Tipi:Ngjitje
Data e Publikimit:Sht 13, 2019, 09:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso1914
Përmasat:3416 x 3416 px

Rreth objektit

Emri:LMC
Tipi:Local Universe : Galaxy
Kategori:Galaxies

Formate Fotografish

JPEG i madh
6,7 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
543,7 KB
1280x1024
916,9 KB
1600x1200
1,3 MB
1920x1200
1,6 MB
2048x1536
2,2 MB

 

Shih dhe