Wide-field view of the region of the sky where the Kinman Dwarf galaxy is located

This wide-field view shows the region of the sky, in the constellation of Aquarius, where the Kinman Dwarf galaxy can be found. This view was created from images forming part of the Digitized Sky Survey 2.

Të drejtat:

ESO/Digitized Sky Survey 2. Acknowledgement: Davide De Martin

Rreth fotografisë

Id:eso2010d
Tipi:Vëzhgim
Data e Publikimit:Qer 30, 2020, 12:00 CEST
Publikime të ngjashme:eso2010
Përmasat:14400 x 10000 px

Rreth objektit

Emri:Kinman Dwarf galaxy
Tipi:Local Universe : Star : Type : Variable
Local Universe : Galaxy : Type : Irregular
Constellation:Aquarius
Kategori:Stars

Formate Fotografish

JPEG i madh
38,4 MB
Publikim JPEG
2,9 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
223,1 KB
1280x1024
376,8 KB
1600x1200
553,1 KB
1920x1200
665,6 KB
2048x1536
912,6 KB

Koordinatat

Position (RA):22 30 28.68
Position (Dec):0° 7' 27.35"
Field of view:242.02 x 168.07 arcminutes
Orientimi:Veriu është 0.1° majtas vertikales

Ngjyra & filtera

BandaGjatësi valeTeleskopi
Optik
B
479 nmDigitized Sky Survey 2
Optik
R
649 nmDigitized Sky Survey 2
Optik
I
825 nmDigitized Sky Survey 2

 

Shih dhe