Image composition of ESO observatories

Image composition showing all the ESO observatories and the Headquarters.

Të drejtat:

ESO/M. Kornmesser

Rreth fotografisë

Id:eso50_obs_compo
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:Qer 30, 2015, 16:53 CEST
Përmasat:5804 x 1500 px

Rreth objektit

Emri:European Southern Observatory
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Premises

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,7 MB
Publikim JPEG
1,3 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
322,1 KB
1280x1024
516,4 KB
1600x1200
632,7 KB
1920x1200
758,2 KB
2048x1536
906,1 KB

 

Shih dhe