The ESO 16-m Very Large Telescope

Early concept model for the ESO Very Large Telescope.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso8717b
Tipi:Punim artistik
Data e Publikimit:08 Dhjetor 1987
Publikime të ngjashme:eso8717
Përmasat:5224 x 3508 px

Rreth objektit

Emri:Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,3 MB
Publikim JPEG
2,0 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
220,1 KB
1280x1024
336,3 KB
1600x1200
465,4 KB
1920x1200
551,3 KB
2048x1536
714,4 KB

 

Shih dhe