NTT observations of bright comet 1995 Q1 (Bradfield)

NTT Observations of Bright Comet 1995 Q1 (Bradfield)

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso9519a
Tipi:Vëzhgim
Data e Publikimit:25 Gusht 1995
Publikime të ngjashme:eso9519
Përmasat:2275 x 3084 px

Rreth objektit

Emri:Comet 1995 Q1
Tipi:Solar System : Interplanetary Body : Comet
Kategori:Solar System

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,1 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
219,9 KB
1280x1024
325,4 KB
1600x1200
426,3 KB
1920x1200
481,0 KB
2048x1536
604,4 KB

Ngjyra & filtera

BandaTeleskopi
OptikNew Technology Telescope
EMMI

Exposure time: 60s

 

Shih dhe