Installation work on VLT UT2

The M3 Unit is in place in the centre hole of the dummy concrete mirror, resting in the second M1 Cell. (Photo obtained on December 15, 1998).

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso9862l
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:17 Dhjetor 1998
Publikime të ngjashme:eso9862
Përmasat:1024 x 768 px

Rreth objektit

Emri:Mirror, Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
240,8 KB

Wallpaper

1024x768
251,1 KB
1280x1024
471,0 KB
1600x1200
638,2 KB
1920x1200
671,8 KB
2048x1536
829,2 KB

 

Shih dhe