Journey to Paranal

After turning off from the "Old Panamericana Road" the transport moves slowly up the steep road towards Paranal.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso9906f
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:04 Shkurt 1999
Publikime të ngjashme:eso9906
Përmasat:1024 x 768 px

Rreth objektit

Emri:Mirror, Paranal
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:Chile
Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
161,5 KB

Wallpaper

1024x768
168,1 KB
1280x1024
316,1 KB
1600x1200
430,0 KB
1920x1200
454,6 KB
2048x1536
544,7 KB

 

Shih dhe