Geographical map with VLT and ALMA locations

Geographical map with the sites of the VLT and ALMA indicated.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso9928d
Tipi:Hartë
Data e Publikimit:10 Qershor 1999
Publikime të ngjashme:eso9928
Përmasat:2300 x 1936 px

Rreth objektit

Emri:La Silla, Map, Paranal
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:ALMA
Illustrations

Formate Fotografish

JPEG i madh
355,7 KB

 

Shih dhe