M1 cell with dummy mirror

Attaching the M1 Cell with dummy concrete mirror, to the MELIPAL structure.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso9943i
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:17 Shtator 1999
Publikime të ngjashme:eso9943
Përmasat:1280 x 960 px

Rreth objektit

Emri:Mirror, Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
312,8 KB

Wallpaper

1024x768
348,5 KB
1280x1024
501,9 KB
1600x1200
640,6 KB
1920x1200
657,4 KB
2048x1536
902,7 KB

 

Shih dhe