YEPUN M1 cell

The fourth M1 Cell (for YEPUN) in its protective cover arrives at Paranal, after a safe passage from Europe.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso9943v
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:17 Shtator 1999
Publikime të ngjashme:eso9943
Përmasat:1280 x 960 px

Rreth objektit

Emri:Mirror, Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
233,6 KB

Wallpaper

1024x768
218,3 KB
1280x1024
316,4 KB
1600x1200
418,5 KB
1920x1200
442,2 KB
2048x1536
588,8 KB

 

Shih dhe