M3 tower and M3 mirror

The M3 tower with the M3 mirror is now in place, at the centre of the M1 mirror.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso9950aa
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:03 Dhjetor 1999
Publikime të ngjashme:eso9950
Përmasat:1600 x 1200 px

Rreth objektit

Emri:Mirror, Very Large Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:Paranal

Formate Fotografish

JPEG i madh
520,5 KB

Wallpaper

1024x768
343,4 KB
1280x1024
498,8 KB
1600x1200
535,0 KB
1920x1200
689,8 KB
2048x1536
918,4 KB

 

Shih dhe