ESO Headquarters

The ESO Headquarters in Garching near Munich, Germany.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:eso_hq_hdr
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 20, 2010, 14:00 CET
Njoftime të ngjashme:ann12056, ann12014, ann10102
Përmasat:4264 x 2788 px

Rreth objektit

Emri:ESO Headquarters
Tipi:Unspecified : People : Other/General
Kategori:Premises

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,4 MB
Publikim JPEG
2,1 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
211,4 KB
1280x1024
331,9 KB
1600x1200
483,2 KB
1920x1200
592,7 KB
2048x1536
764,9 KB

 

Shih dhe