The shadow of APEX

A stunning image of the shadow cast by the APEX telescope.

Të drejtat:

C. Duran/ESO

Rreth fotografisë

Id:flickr-duran_0195
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Pri 18, 2013, 12:23 CEST
Përmasat:2592 x 3812 px

Rreth objektit

Emri:Atacama Pathfinder Experiment
Tipi:Unspecified
Kategori:APEX

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,2 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
326,3 KB
1280x1024
536,7 KB
1600x1200
751,4 KB
1920x1200
839,8 KB
2048x1536
1,1 MB

 

Shih dhe