Professor Reinhard at the Paranal Observatory

Professor Reinhard (MPE Garching) at the Paranal Observatory.

Të drejtat:

ESO

Rreth fotografisë

Id:genzelat-pao4
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Oct 17, 2018, 09:02 CEST
Përmasat:3840 x 2160 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Unspecified : People
Kategori:Paranal
People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,1 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
171,2 KB
1280x1024
255,7 KB
1600x1200
347,4 KB
1920x1200
403,6 KB
2048x1536
520,3 KB

 

Shih dhe