Rreth fotografisë

Id:gianluca-lombardi
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Nën 3, 2010, 14:34 CET
Përmasat:3264 x 2448 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : People : Other/General
Kategori:People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
1,8 MB

 

Shih dhe