OSF construction site

Surveyors working at the OSF construction site in 2005.

Të drejtat:

ALMA (ESO/NAOJ/NRAO)

Rreth fotografisë

Id:img_1853
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 3, 2009, 23:22 CET
Përmasat:4368 x 2912 px

Rreth objektit

Emri:Atacama Desert, Chajnantor
Tipi:Solar System : Planet : Feature : Surface
Unspecified : Technology : Observatory : Facility
Kategori:ALMA

Formate Fotografish

JPEG i madh
4,3 MB
Publikim JPEG
5,2 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
361,3 KB
1280x1024
590,4 KB
1600x1200
849,8 KB
1920x1200
1014,4 KB
2048x1536
1,3 MB

 

Shih dhe