Early morning at ALMA

Morning arrives at the Chajnantor plateau: home to the Atacama Large Millimeter/submillimeter Array (ALMA).

Të drejtat:

J. Busqué/ESO

Rreth fotografisë

Id:jordibusque_4576-cc
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Gus 17, 2015, 14:17 CEST
Përmasat:4500 x 3003 px

Rreth objektit

Emri:Atacama Large Millimeter/submillimeter Array
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory : Telescope
Kategori:ALMA

Formate Fotografish

JPEG i madh
3,3 MB
Publikim JPEG
4,2 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
239,5 KB
1280x1024
387,9 KB
1600x1200
555,8 KB
1920x1200
652,3 KB
2048x1536
908,2 KB

 

Shih dhe