Rreth fotografisë

Id:julien_girard
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Dhj 22, 2012, 02:56 CET
Përmasat:1280 x 1920 px

Rreth objektit

Tipi:Unspecified : People : Other/General
Kategori:People and Events

Formate Fotografish

JPEG i madh
704,2 KB

 

Shih dhe