Telescopes at ESO's first site in Chile: the La Silla Observatory

The Swiss 1.2-metre Leonhard Euler Telescope (front) and the ESO 3.6-metre telescope (rear) at ESO's La Silla observatory. La Silla, in the southern part of the Atacama Desert of Chile was ESO's first observation site. The site is set 2400 metres above sea level, providing excellent observing conditions.

Të drejtat:

ESO/S. Lowery

Rreth fotografisë

Id:lowery-lasilla-1
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Nën 6, 2013, 14:00 CET
Publikime të ngjashme:eso1346
Përmasat:5760 x 3840 px

Rreth objektit

Emri:ESO 3.6-metre telescope, La Silla, Swiss 1.2-metre Leonhard Euler Telescope
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:La Silla

Formate Fotografish

JPEG i madh
5,0 MB
Publikim JPEG
2,8 MB

E zmadhueshme


Wallpaper

1024x768
308,7 KB
1280x1024
495,6 KB
1600x1200
700,3 KB
1920x1200
837,7 KB
2048x1536
1,1 MB

 

Shih dhe