Rreth fotografisë

Id:lso
Tipi:Fotografik
Data e Publikimit:Gus 21, 2014, 16:49 CEST
Publikime të ngjashme:eso1906
Përmasat:3543 x 2591 px

Rreth objektit

Emri:La Silla
Tipi:Unspecified : Technology : Observatory
Kategori:La Silla

Formate Fotografish

JPEG i madh
2,2 MB

Wallpaper

1024x768
230,3 KB
1280x1024
366,7 KB
1600x1200
523,2 KB
1920x1200
596,2 KB
2048x1536
842,8 KB

 

Shih dhe